cazare in predeal queen

Wiki Article



cazare predeal orizont
Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost amenajata cu piatra naturala atat in interior cat si in exterior.

Ai chicinetă complet dotată și utilată, living, baie și un dormitor la etaj. Cubul din Oglindă este locația potrivită pentru două sau maximum patru persoane.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua facts in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Cosy two rooms condominium which has a check out near the forest se află în Predeal și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină, un lounge comun și o terasă.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe web site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Le doresc sa deschida restaurantul cat mai repede pentru ca este necesar, si le urez mult succes in continuare!! Recomand acest hotel si cu siguranta vom reveni! "

Hotelul are un style and design placut, camera este spatioasa, patul a fost foarte confortabil si in camera exista un frigider si un aparat cazare in apartament predeal de cafea. De asemenea, televizorul este nou, cu acces la o cunoscuta platforma de streaming.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut sejurul cazare predeal hotel belvedere la o unitate de cazare.

Direct Booking ofera mai mult decat rezervari on the internet, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile vezi detalii altor turisti, imagini si harti.

24725427 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

An excellent position if you'd like to remain in Predeal. The position of this hotel is on the hill from this mountain resort, the look at is likewise astounding. I traveled right here for operate, but I'd chose it once more for some holiday days.

Extremely awesome personnel, close to the slope, wonderful food at cafe, the room for teenagers to play is a good suggestion

Vila dispune de 8 camere, din care six camere cu baie proprie, un dwelling cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

Some rooms provide mountain views cazare in predeal nunta plus a balcony. Hotel Bulevard Predeal presents a 24-hour front desk provider and it has meeting and celebration amenities. A spacious cafe are available on internet site as well as hotel also includes a cellar restaurant and also a summertime terrace. More dining places as well as a cazare predeal am fost acolo supermarket are beside the assets. The Predeal Prepare Station is 1640 ft away along with the Peles Castle is eight.1 mi away.

Report this wiki page